Arama sonuçları

2021 LGS: Adana Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Adana’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Bingöl Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Bingöl’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Zonguldak Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Zonguldak’taki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Yozgat Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Yozgat’taki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Yalova Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Yalova’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Van Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Van’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Uşak Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Uşak'taki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Tunceli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Tunceli’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Trabzon Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Trabzon’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Tokat Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Tokat’taki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Tekirdağ Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Tekirdağ’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Şırnak Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Şırnak’taki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Şanlıurfa Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Şanlıurfa'daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Sivas Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Sivas’taki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Sinop Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Sinop’taki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Siirt Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Siirt’teki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Samsun Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Samsun’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Sakarya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Sakarya’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Rize Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Rize’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Osmaniye Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Osmaniye’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Ordu Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Ordu’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Niğde Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Niğde’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Nevşehir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Nevşehir’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Muş Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Muş’taki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Muğla Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Muğla’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Mersin Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Mersin’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Mardin Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Mardin’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Manisa Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Manisa’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Malatya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Malatya’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Kütahya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Kütahya’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Konya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Konya’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Kocaeli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Kocaeli’ndeki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Kilis Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Kilis’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Kırşehir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Kırşehir’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Kırklareli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Kırklareli’ndeki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Kırıkkale Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Kırıkkale’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Kayseri Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Kayseri’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Kastamonu Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Kastamonu’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Kars Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Kars’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Karaman Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Karaman’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Karabük Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Karabük’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Kahramanmaraş Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Kahramanmaraş’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Isparta Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Isparta’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Iğdır Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Iğdır’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Hatay Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Hatay’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Hakkari Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Hakkari’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Gümüşhane Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Gümüşhane’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Giresun Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Giresun’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Gaziantep Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Gaziantep’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Eskişehir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Eskişehir’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Erzurum Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Erzurum’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Erzincan Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Erzincan’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Elazığ Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Elazığ’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Edirne Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Edirne’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Düzce Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Düzce’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Diyarbakır Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Diyarbakır’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Denizli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Denizli’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Çorum Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Çorum’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Çankırı Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Çankırı’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Çanakkale Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Çanakkale’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Bursa Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Bursa’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Burdur Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Burdur’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Bolu Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Bolu’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Bitlis Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Bitlis’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Bilgöl Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Bilgöl’deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Bilecik Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Bilecik’teki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Bayburt Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Bayburt’taki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Batman Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Batman’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Bartın Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Bartın’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Balıkesir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Balikesir'deki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Aydın Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Aydın’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Artvin Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Artvin’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Ardahan Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Ardahan’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Antalya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Antalya’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Amasya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Amasya’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Aksaray Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Aksaray’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Ağrı Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Ağrı’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: Ankara Anadolu Liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Ankara Anadolu liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »

2021 LGS: Ankara Anadolu Liseleri taban puanları ne oldu? 2021 LGS: Ankara Anadolu Liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS: Ankara fen ve sosyal bilimler liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Ankara fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu? Kaç boş kontenjan kaldı?

Devamını oku »

2021 LGS: Ankara fen ve sosyal bilimler liseleri taban puanları ne oldu? 2021 LGS: Ankara fen ve sosyal bilimler liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS: Afyonkarahisar Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Afyonkarahisar’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: İzmir fen ve sosyal bilimler liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre İzmir fen liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu? Kaç boş kontenjan kaldı?

Devamını oku »

2021 LGS: İzmir fen ve sosyal bilimler liseleri taban puanları ne oldu? 2021 LGS: İzmir fen ve sosyal bilimler liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS: Adıyaman Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri: Taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Adıyaman’daki Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »


2021 LGS: İzmir Anadolu Liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre İzmir Anadolu liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »

2021 LGS: İzmir Anadolu Liseleri taban puanları ne oldu? 2021 LGS: İzmir Anadolu Liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS: İstanbul fen ve sosyal bilimler liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre İstanbul fen ve sosyal bilimler liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Fen liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu? Kaç boş kontenjan kaldı?

Devamını oku »

2021 LGS: İstanbul fen ve sosyal bilimler liseleri taban puanları ne oldu? 2021 LGS: İstanbul fen ve sosyal bilimler liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS: İstanbul’da Anadolu Liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre İstanbul Anadolu liselerinin ilk merkezi yerleştirme puanları da açıklandı. Anadolu liselerinin son aldığı öğrencinin puanı ne oldu? Liselerin taban puanları ne oldu?

Devamını oku »

2021 LGS: İstanbul’da Anadolu Liseleri taban puanları ne oldu? 2021 LGS: İstanbul’da Anadolu Liseleri taban puanları ne oldu?

2021 LGS: Van Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Van Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Uşak Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Uşak Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Tunceli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Tunceli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Trabzon Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Trabzon Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Tokat Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Tokat Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Tekirdağ Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Tekirdağ Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Şırnak Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Şırnak Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Şanlıurfa Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Şanlıurfa Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Sivas Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Sivas Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Sinop Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Sinop Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Siirt Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Siirt Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Samsun Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Samsun Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Sakarya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Sakarya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Rize Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Rize Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Osmaniye Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Osmaniye Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Ordu Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Ordu Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Niğde Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Niğde Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Nevşehir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Nevşehir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Muş Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Muş Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Muğla Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Muğla Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Mersin Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Mersin Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Mardin Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Mardin Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Manisa Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Manisa Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Malatya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Malatya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Kütahya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Kütahya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Konya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Konya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Kocaeli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Kocaeli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Kilis Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Kilis Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Kırşehir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Kırşehir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Kırklareli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Kırıklareli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Kırıkkale Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Kırıkkale Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Kayseri Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Kayseri Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Kastamonu Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Kastamonu Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Kars Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Kars Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Karaman Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Karaman Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Karabük Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Karabük Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Kahramanmaraş Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Kahramanmaraş Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Isparta Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Isparta Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Iğdır Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Iğdır Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Hatay Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Hatay Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Hakkari Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Hakkari Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Gümüşhane Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Gümüşhane Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Giresun Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Giresun Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Gaziantep Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Gaziantep Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Eskişehir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Eskişehir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Erzurum Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Erzurum Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Erzincan Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Erzincan Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Elazığ Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Elazığ Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Edirne Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Edirne Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Düzce Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Düzce Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Diyarbakır Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Diyarbakır Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Denizli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Denizli Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Çorum Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Çorum Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Çankırı Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Çankırı Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Çanakkale Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Çanakkale Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Bursa Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Bursa Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Burdur Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Burdur Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Bolu Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Bolu Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Bitlis Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Bitlis Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Bingöl Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Bingöl Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Bilecik Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Bilecik Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Bayburt Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Bayburt Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Batman Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Batman Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Bartın Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Bartın Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Balıkesir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Balıkesir Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Aydın Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Aydın Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Artvin Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Artvin Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Ardahan Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Ardahan Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Antalya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Antalya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Amasya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Amasya Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Aksaray Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Aksaray Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Ağrı Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Ağrı Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Yalova Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Yalova Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Afyonkarahisar Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Afyonkarahisar Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Yozgat Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Yozgat Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Zonguldak Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Zonguldak Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Adıyaman Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Adıyaman Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Adana Anadolu, fen ve sosyal bilimler liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Adana Anadolu, fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: Ankara Anadolu liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte Ankara’daki Anadolu liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: İzmir Anadolu liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte İzmir’deki Anadolu liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: İzmir fen ve sosyal bilimler liselerinin kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte İzmir’deki fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: İstanbul Anadolu liseleri kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte İstanbul’daki Anadolu liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »


2021 LGS: İstanbul’da fen ve sosyal bilimler liselerinin kontenjan ve yüzdelik dilimleri

MEB, tercihler için liselerin kontenjan ve yüzdelik dilimlerini açıkladı. İşte İstanbul’daki fen ve sosyal bilimler liselerinin 2020 yılı yüzdelik dilim ve kontenjanları

Devamını oku »