Arama sonuçları

2017 bitmeden öğretmen ataması var mı?

2017  bitmeden öğretmen ataması var mı?

2017  bitmeden öğretmen ataması var mı? Öğretmen adaylarının en sık sorduğu sorulardan biri olan öğretmen atamalarına ilişkin sorulara yanıt Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz yaptığı açıklamada 2017 yılı sona ermeden öğretmen ataması olup olmayacağına ilişkin bilgi verdi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bu yıl öğretmen ataması öngörülmediğini, atamaların 2018'de yapılacağını söyledi. Memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde katıldığı bayramlaşma programının ardından bir gazetecinin öğretmen atamalarına ilişkin sorusu üzerine Yılmaz, bu yıl atama öngörülmediğini ifade etti.

2017 BİTMEDEN ÖĞRETMEN ATAMASI VAR MI?

Yılmaz şöyle dedi:  "2018 yılında öğretmen ataması yapacağız. Bütçe Meclis'e sunulsun, Meclis'ten çıkacak rakamı da dikkate alarak 2018 yılında öğretmen atamasını gerçekleştireceğiz."

EN BİLİMSEL, EN ÇAĞDAŞ MÜFREDAT 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, yeni müfredata ilişkin, "Kesinlikle eskisinden daha iyi olacak. Yapılmış en demokratik en bilimsel en çağdaş müfredat" dedi. Daha kaliteli eğitimalınsın diye müfredatı değiştirdiklerini dile getiren Yılmaz şöyle dedi: "Kesinlikle eskisinden daha iyi olacak. Yapılmış en demokratik, en bilimsel, en çağdaş müfredat. İstiyoruz ki evlatlarımız daha iyi yetişsin."  

04-09-2017


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş