Arama sonuçları

2020 YKS: Ebelik başarı sıraları ve taban puanları

2020 YKS: Ebelik başarı sıraları ve taban puanları

2020 YKS: Ebelik başarı sıraları ve taban puanları. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 20-21 Haziran tarihlerinde yapılacak. YKS sonuçları, YKS puanları ise 23 Temmuz’da açıklanacak. Bu tarihten sonra ise adaylar için tercih süreci başlayacak.

2020 YKS için tercih yapacak adayların en çok merak ettiği konulardan biri de bölümlerin başarı sıraları ve taban puanları. Adaylar, hangi bölümün hangi başarı sırasından ve hangi taban puandan öğrenci alacaklarını araştırıyor.

2020 YKS: EBELİK BAŞARI SIRALARI VE TABAN PUANLARI

İşte adayların en çok tercih ettiği ebelik bölümüne hangi başarı sırasından ve hangi tabandan öğrenci aldıklarını çıkardık. Yani bu bölüme en son giren öğrencinin başarı sırası ve taban puanı bu yıl tercih yapacak sizlere de fikir verecek. Devlet ve vakıf üniversiteleri ile KKTC üniversitelerinin hangi başarı sırası ve taban puandan en son öğrenci girdiğini aşağıdaki tabloda görebileceksiniz.

Üniversite türlerine göre 2019 Yükseköğretim Kurumları (YKS) puanlarıyla yerleşen öğrencilerin başarı sıralarını ve puanlarını görebilirsiniz. (Kaynak: YÖK Atlas)

EBELİK BAŞARI SIRASI 2020 (FAKÜLTE)

EBELİK TABAN PUANLARI 2020 (FAKÜLTE)

 

24-02-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş