Arama sonuçları

2021 YKS için TRT EBA'da yayın başlıyor

2021 YKS için TRT EBA'da yayın başlıyor

2021 YKS için TRT EBA'da yayın başlıyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrenciler için TRT'de ders başlıyor. TRT Okul Kanal Koordinatörü Nurbanu Eryücel, TRT EBA kanallarının yayınlarına kesintisiz ve sorunsuz şekilde devam ettiğini belirtti.

2021 YKS İÇİN TRT EBA'DA YAYIN BAŞLIYOR

Eryücel şöyle dedi: "Bu hafta sonu itibarıyla üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için yayın yapmaya başlayacağız. Dersler, soru çözümleri şeklinde son derece ilgi çekici  şekilde sunulacak. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimiz için matematikten edebiyata, tarihten felsefeye kadar geniş bir yelpazede dersler hazırlandı. Öğrencilerimize kaçırmamalarını öneririm. Derslerimizi cumartesi ve pazar günleri TRT EBA Lise Kanalı'nda sunacağız.

Çok yakında TRT EBA Ortaokul Kanalı'nda liseye hazırlık derslerimiz yayına girecek. TRT EBA İlkokul Kanalı'nda okul öncesi çocuklara yönelik yayın yapmak için Milli Eğitim Bakanlığı ile çalışma içerisindeyiz. Okul öncesi çocuklara yönelik programları da bir iki hafta içerisinde başlatmış olacağız. Müzik ve drama dersleri olan renkli bir içeriğimiz olacak."

25-09-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş