Arama sonuçları

2022 LGS: Mayıs ayı örnek soru kitapçığı yayımlandı

2022 LGS: Mayıs ayı örnek soru kitapçığı yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı'nca tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere destek sağlamak amacıyla hazırlanan ve 8 bin sorudan oluşan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden erişime açıldı. Mayıs ayı LGS örnek soruları yayımlandı.

MAYIS AYI KAYNAK KİTAPLARI

Bu kapsamda hazırlanan yardımcı kaynak destek paketinin sekizincisi bugün yayımlandı. Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak hazırlanan mayıs ayı yardımcı kaynak paketi, yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden erişime açıldı. 2021-2022 eğitim öğretim yılı için yayımlanan son yardımcı kaynak paketi olma özelliği taşıyan mayıs ayı yardımcı kaynak paketinde 8 bin soru yer alıyor.

MAYIS AYI LGS ÖRNEK SORULARI YAYIMLANDI

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin 2022 yılında yapılacak “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav”a yönelik hazırlıklarına destek sağlamak adına mayıs ayı örnek soru kitapçığı da öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunuldu. Mayıs ayı paketiyle birlikte 2021 yılı ekim ayı itibarıyla yayımlanan örnek soru sayısı 360’a ulaştı.

09-05-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş