Arama sonuçları

6, 7, 10 ve 11’ler ne zaman okula başlayacak?

6, 7, 10 ve 11’ler ne zaman okula başlayacak?

Neredeyse bir yıldır okula gitmeyen 6, 7, 10 ve 11’nci sınıf öğrencileri ne zaman yüz yüze eğitime başlayacak? Öğretim yılı başladığından bu yana bu öğrenciler okula gitmedi. Peki onlar için yüz yüze eğitimde bir takvim söz konusu mu?

1 Mart’ta ilkokul, 8 ve 12’nci sınıflar ile mesleki ve teknik liselerde uygulama dersleri yüz yüze olacak. Henüz yüz yüze eğime başlamayan öğrenciler ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk şöyle dedi:  

BU SINIFLAR NE ZAMAN YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLAYACAK?

"Bu karar Sağlık Bakanlığı marifetiyle Kabine toplantılarında yapılan sunumlarla, tartışmalarla fotoğraf ortaya koyuluyor. Neticede Kabine bir karara varıyor, Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu açıklıyor. Bu süreç tamamen Bilim Kurulunun önerilerinden başlayan süreç böyle tamamlanıyor her 15 günde bir, 2 haftada bir 'Bu kararları değiştirelim mi, yeni kararlar alalım mı, ihtiyaç var mı, durum uygun mu?' şeklinde değerlendiriliyor. Yeni değerlendirmeler, yani diyelim ki 10. sınıf için, 11. sınıf için, mesela 6. sınıf için, 7. sınıf için yeni değerlendirmeler de önümüzdeki toplantılarda yapılacak. Bunun uygun olup olmadığı sağlık açısından koşullarından başlayıp, eğitimsel olarak değerlendirilecek."

25-02-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş