Arama sonuçları

8'ler ve 12'ler 1 Mart'ta tam zamanlı okulda olacak

8'ler ve 12'ler 1 Mart'ta tam zamanlı okulda olacak

8'ler ve 12'ler 1 Mart'ta tam zamanlı okulda olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı yüz yüze eğitim açıklamasından sonra  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da 15 Şubat'ta yani 2020-2021 öğretim yılının ikinci döneminde hangi kademelerin yüz yüze eğitime geçecekleriyle ilgili açıklama yaptı.

8 VE 12'LER 1 MART'TA TAM ZAMANLI OKULDA OLACAK

Bakan Selçuk, yüz yüze eğitime geçiş kapsamında 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin 1 Mart'ta tam zamanlı olarak okulda olacağını kaydetti.

Selçuk, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İKİNCİ DÖNEM KÖY OKULLARI VE OKUL ÖNCESİ EĞİTİM YÜZ YÜZE BAŞLIYOR

"15 Şubat Pazartesi günü ikinci yarıyıla başlıyoruz. Köylerde salgının hiç olmadığı ya da düşük seyrettiği görüldüğünden eğitimin daha fazla aksamaması için köylerde tüm kademelerde okulları açıyoruz.

Okul öncesi eğitim önemli. Bu yüzden bağımsız anaokullarını da 15 Şubat'ta açma kararını verdik. Özel gereksinimli öğrenciler de başlayacak.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ SEYRELTİLMİŞ SINIFLARDA

1 Mart Pazartesi ilkokullarımız tüm sınıf düzeyleriyle açılacak. Öğrencilerimiz eğitimlere seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün devam edecek.

8 VE 12'LER 1 MART'TA YÜZ YÜZE EĞİTİMDE

1 Mart tarihine sınav öğrencileri için 8 ve 12’ler için kapılarını açacak. 1 Mart’ta tam zamanlı başlayacak.

Devam eden destekleme yetiştirme kurslarına daha rahat yasağına rahat ulaşabilmeleri için öğrenciler özel izinli sayılacak."

02-02-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş