Arama sonuçları

Açıköğretimde bahar dönemi: Kayıt yenileme işlemleri başladı

Açıköğretimde bahar dönemi: Kayıt yenileme işlemleri başladı

Açıköğretimde bahar dönemi kayıtları başladı, son gün 26 Şubat. Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim İktisat ve İşletme fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri bugün başladı. Kayıtlar 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 23.59'da sona erecek.

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılabiliyor. 

AÇIKÖĞRETİM KAYITLARI BAŞLADI

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacağı ve öğrencilerin kayıtlarını yeniletemeyeceği belirtildi. Kayıt yeniletecek öğrencilere fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecek.

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 26 Şubat 2021 tarihinde internet, ATM ve mobil bankacılığından saat 23:59’a kadar ödeme yapılabilecek. Ancak, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayacak. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenmeyecek.

ŞİFRE NASIL ALINIYOR?

Üniversiteden yapılan duyuruda şöyle denildi:

"Şifreniz yoksa ya da unuttuysanız yeni şifrenizi; AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasının 0850 200 46 10 numaralı telefonunu Fakültemiz kayıtlarındaki cep telefonu numaranızla arayarak, size en yakın AÖF bürolarına şahsen giderek, www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından şifrenizi alabilirsiniz."

15-02-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş