Arama sonuçları

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden genç iletişimcilere destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden genç iletişimcilere destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü ile Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi arasında genç iletişimcilerin mesleki yeterliliğinin artırılması ve fikirlerini değerlendirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) Dekan Vekili Prof. Dr. Abdulrezak Altun tarafından imzalanan protokol kapsamında, karşılıklı bilgi, beceri, deneyim, teknoloji, araç-gereç, ekipman ve materyallerin paylaşımı ile üretimi ve değişimi gibi birçok alanda ortak çalışmalar yürütülerek.

EGO Genel Müdürlüğü’nün hizmet kalitesinin artırılması ve İLEF öğrencilerinin mesleki yetkinliklerinin yükseltilmesine katkı sağlamak amacıyla yapılan iş birliği ile İLEF'in faaliyet alanları arasında yer alan kişilerarası iletişim, gazetecilik, halkla ilişkiler, tanıtım, radyo-televizyon-sinema, yeni medya gibi konularda da ortak çalıştaylar, bilimsel toplantılar, eğitim ve seminerler düzenlenerek, ortak yayınlara imza atılacak.

“STAJ İÇİN ÖNCELİK TANINACAK”

İmza töreninde konuşma yapan Genel Müdür Alkaş, halkla sürekli temasın olmasının, bilimsel halkla ilişkiler çalışmalarını da zorunlu kıldığını belirtti.

Bu kapsamda, katılımcı bir yönetim anlayışıyla üniversite ile iş birliği yaparak hem bu işin bizzat teorisyeni olan akademisyenlerle iletişim, halkla ilişkiler konusunda daha iyiyi yakalayabilmek hem de gençlere yaratıcı fikirlerini uygulayabilecekleri bir alan açmak istediklerini ifade eden Alkaş, şunları kaydetti:

"Vatandaş memnuniyetini ölçmeye ve artırmaya yönelik araştırma, geliştirme ve raporlama çalışmaları yapılması, İLEF öğretim elemanları ve öğrencilerinin mesleki gelişimine katkı vermek amacıyla eğitim süreçlerinde yasal düzenlemeler çerçevesinde kuruluşumuz imkanlarından yararlanılması, her yıl mevzuat çerçevesinde Ankara Üniversitesi İLEF öğrencilerine staj için öncelik tanınması, kuruluşumuzun hizmet standartlarının ve öğrencilerin mesleki yetkinliklerinin yükseltilmesine katkı sağlamak önceliğimiz olacak."

Dekan Vekili Prof. Dr. Altun da Ankara Büyükşehir Belediyesi ile EGO Genel Müdürlüğünün çalışmalarına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarına işaret ederek, "Özellikle genç arkadaşlarımızın staj ve mezuniyet sonrası istihdamı bağlamında bir adım atmak bizim için de çok önemli" ifadesini kullandı.

Kültürel boyuttaki ortak çalışmaları kapsayan iş birliği protokolünde EGO'nun kurumsal iletişim faaliyetlerine destek olunması, İLEF uygulama atölyelerinde EGO'nun hizmetleri kapsamında değerlendirilebilecek konularda sosyal kampanya anlayışı çerçevesinde iletişim çalışmalarının yapılması gibi maddeler yer alıyor.

15-03-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş