Arama sonuçları

Arı Okulları’nda ‘matematiksever’ öğrenciler yarışacak

Arı Okulları’nda ‘matematiksever’ öğrenciler yarışacak

Arı Okulları’nda ‘matematiksever’ öğrenciler yarışacak. Özel Arı Okulları her yıl matematik alanında başarılı sekizinci sınıf öğrencilerinin kendilerini kanıtlayabilmeleri amacıyla Matematik Yarışması düzenliyor. Yarışma, analitik düşünme becerileri, problem çözme yeteneği, matematik genel kültür bilgisi ve akıl oyunlarının ilgi çekici yönlerine dayalı sorulardan oluşuyor.

ARI OKULLARI’NDA ‘MATEMATİKSEVER’ ÖĞRENCİLER YARIŞACAK

Yarışma, öğrencilerin karar alma becerilerine katkıda bulunmak ve Liseye Geçiş Sınavı’nda (LGS) performanslarını artırmak amacıyla hazırlanıyor.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ortaokul sekizinci sınıf öğrencilerinin katılabileceği yarışmanın başvuruları, 17 Aralık 2020 tarihine kadar www.ariokullari.k12.tr üzerinden veli onayı ile yapılabilecek.

YARIŞMA ONLINE OLARAK YAPILACAK

Bu yıl, on üçüncüsü düzenlenecek matematik yarışması 20 Aralık 2020 Pazar, 12.00-17.00 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilecek. Etik kurulun belirleyeceği yüzdelik dilimde yer alan öğrenciler, başarı belgesi almaya hak kazanacak.

Sıtkı Alp Eğitim Vakfı da başarılı olacak öğrenciler için bu yıl düzenleyeceği “Üstün Başarı Bursu Sınavı”na ücretsiz katılım hakkı sunuyor.

28-11-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş