Arama sonuçları

Arı’da eş zamanlı uzaktan eğitim başlıyor

Arı’da eş zamanlı uzaktan eğitim başlıyor

Arı’da eş zamanlı uzaktan eğitim başlıyor. Küresel boyuttaki Covid-19 salgını nedeniyle hem teknoloji kullanımı, hem de günlük yaşamda olağanüstü gelişmeler yaşanırken Özel Arı Eğitim Kurumları da öğrencilerinin eğitiminin kesintiye uğramaması, bunun da ötesinde onların sağlıkları, dirayetli ve dinç olmaları konusunda çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Bu kapsamda, Özel Arı Okulları Genel Müdür Yardımcıları Dr. Seva Demiröz ve Seda Tarman’ın öncülüğünde 300’e yakın eğitimciden oluşan öğretim kadrosu, eş zamanlı eğitim (canlı dersler) süreci öncesinde online bir toplantı gerçekleştirdi.

ARI’DA EŞ ZAMANLI UZAKTAN EĞİTİM BAŞLIYOR

 

Demiröz, ülkede alınan olağanüstü sağlık tedbirleri doğrultusunda, öğretmenlerinin çevrim içi ortamlarda, eş zamanlı olarak seslerini öğrencilerine duyuracağını, öğretmen-öğrenci iletişiminin kesintisiz sürdürüleceğini ifade etti. Demiröz, gerçekleştirecekleri uzaktan eğitim süreciyle ilgili önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Demiröz, ara tatil süreciyle beraber asenkron olarak başlattıkları uzaktan öğretim sürecinin, canlı dersler ile devam edeceğini, önokuldan liseye haftalık ders programlarının güncellendiğini ve canlı yayın dersler için tüm hazırlıkların etkin biçimde tamamlandığını belirtti. Demiröz, 8. sınıf öğrencilerinin katılacakları LGS ve 12. sınıf öğrencilerinin katılacakları YKS sınavlarına yönelik de bireysel soru çözümleri ve online sınavlar yapılacağının da altını çizdi.

BU SÜRECİ SAĞLIKLI GEÇİRMEK İÇİN

Bu süreci iyi ve sağlıklı bir biçimde geçirebilmek için rehberlik öğretmenlerinin öğrenci ve velileri en iyi biçimde desteklediklerini ifade eden Demiröz, uzaktan eğitimde yapılacak sınavların değerlendirme sürecinin de ölçme değerlendirme uzmanları rehberliğinde etkin olarak yürütüleceğine sözlerinde yer verdi.

Konuşmasında olağanüstü durumlarda da öğrenmenin sürdürülebilir olmasının gerekliliğine dikkat çeken Demiröz, şöyle konuştu:

“Bu günler, öğretmenlerimiz, ARGE uzmanlarımız, rehber öğretmenlerimiz, ölçme değerlendirme uzmanlarımız, yöneticilerimiz ve akademik danışmanlarımızla, her koşulda, öğrenci ve velilerimizle birlikte olduğumuzu gösterme günüdür. Velilerimizin de desteğe ihtiyacı var. Bu sürecin sonunda bu kıymetli emeklerle, üzerimize düşen görevleri yapmış olmanın iç huzuruyla, hep birlikte sağlıklı günlere ulaşacağımıza inanıyorum.”

29-03-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş