Arama sonuçları

Aşı olmayan öğretmeni işten çıkaracaklar

Aşı olmayan öğretmeni işten çıkaracaklar

Öğretmene ya da öğrenciye aşı zorunluluğu getirilmesinin Anayasa’yı ihlal olduğu eğitimciler tarafından gündeme getirilirken, bir özel okul aşı olmayan çalışanlarıyla “yollarını ayıracaklarını” açıkladı.

Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi tüm Türkiye'deki okul yöneticileriyle bir araya geldi. Yücel, aşısını olmayan personelle yollarını ayırmak durumunda olduklarını kaydetti. Akşam’ın haberine göre Yücel’in açıklamaları şöyle:

AŞI OLMAYANLA YOLLARIMIZI AYIRIRIZ

“Aşı olmak istemeyen personelimize saygımız sonsuz. Ancak, yok ben aşıya inanmıyorum, yok bize çip takacaklar diyen ve aşısını olmayan personeli, öğretmeni, hangi birimde çalışırsa çalışsın sınıflarımıza, okullarımıza almamız mümkün değil, onlarla yollarımızı maalesef ayırmak zorundayız. Eğitim kurumu ve eğitimci olmanın sorumluğuyla, velilerimizin de aşısını olarak ülkemizde okul zillerinin tekrar çalmasına katkı sağlayacağınızdan şüphemiz yok.”

Bu arada Saran Holding de çalışanlara gönderilen Sadettin S. Saran imzalı mektupta, 15 Eylül'e kadar herkesin aşılanması istenirken, aşı olmayanlarla yolların ayrılacağını belirtmişti. 

14-08-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş