Arama sonuçları

AssisTT ile Bursa Uludağ Üniversitesi'nden gençler için işbirliği

AssisTT ile Bursa Uludağ Üniversitesi'nden gençler için işbirliği

Türk Telekom'un şirketi AssisTT, sektör deneyimini gençlere aktarmak amacıyla kurduğu Çağrı Merkezi Okulu programı için Bursa Uludağ Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı.

AssisTT açıklamasına göre, protokol  Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve AssisTT Genel Müdürü Haktan Saran arasında imzalandı.

Protokol kapsamında AssisTT Çağrı Merkezi Okulu'nda çeşitli eğitimler, teknik gezi ve staj programları sunulacak. Ayrıca, öğrencilere mezuniyet sonrasında AssisTT bünyesinde istihdam imkanı da verilecek.

AssisTT Genel Müdürü Haktan Saran, "Türkiye'nin en büyük çağrı merkezi olarak vereceğimiz teorik eğitimin yanında gençlere staj, tam ve yarı zamanlı çalışma olanaklarında öncelik sağlayacağız " dedi.

"ÖĞRENCİLERİMİZ HAYATA BİR ADIM ÖNDE BAŞLAYACAK"

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz da şöyle dedi:

"Bursa Uludağ Üniversitesi olarak kampüsün içinde kalan bir üniversite yerine şehirle, sanayiyle, toplumla ve iş dünyasıyla entegre, hayatın içerisinde ve öğrenci memnuniyetinin üst düzey olduğu bir üniversite olarak konumlanıyoruz. Bu anlayışla öğrencilerimizi hayata hazırlarken özel sektör ile önemli iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. AssisTT ile yaptığımız protokol sayesinde öğrencilerimiz hayata bir adım önde başlayacak."

02-06-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş