Arama sonuçları

Bakan Selçuk: 425 bin 430 öğretmen aşı listesinde

Bakan Selçuk: 425 bin 430 öğretmen aşı listesinde

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk  öğretmenler ve okul çalışanlarına ilişkin öncelikli Kovid-19 aşı uygulaması randevusuna, şu ana kadar 425 bin 430 personelin dahil edildiğini bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önceki gün, “Ramazan ayı döneminde, iki-üç haftalık zaman diliminde, ilkokul öğretmenlerimizin hepsinin aşılanmalarını bitirmek istiyoruz” dedi.

İLKOKUL ÖĞRETMENLERİ AŞILANIYOR

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da geçen hafta yaptığı açıklamalarda 125 bin öğretmenin daha aşı olacağını, bütün ilkokul öğretmenlerinin aşılama işlemlerinin tamamlanacağını söylemişti.

Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, öğretmenlerin ve okul çalışanları için öncelikli Kovid-19 aşı uygulamasının devam ettiğini belirtti.

İlkokul ve okul öncesi kurumlarda bulunan öğretmenler, psikolojik danışmanlar, okul yöneticileri ve okul çalışanlarının sistem tanımlamalarıyla birlikte aşı için randevu alabileceğini bildiren Selçuk, şunları kaydetti:

"Şu ana kadar 425.430 çalışma arkadaşımız aşı randevusuna dâhil edilmiştir. Sağlık Bakanlığı, aşı tedarik süreciyle bağlantılı olarak tüm öğretmenlerimiz, psikolojik danışmanlarımız, okul yöneticilerimiz ve okul çalışanlarımız için planlama yapmaktadır. Aşı planlaması doğrultusunda @enabizsistemi ve @MHRS_182’den durumunzu takip edip randevularınızı oluşturabilirsiniz."

14-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş