Arama sonuçları

Bakan Selçuk: Daha çok öğrencimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Bakan Selçuk: Daha çok öğrencimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Bakan Selçuk: Daha çok öğrencimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okul öncesi ve 1'lerin ardından ilkokulda tüm sınıflar ile 8 ve 12'lerin açılması kararının ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. Selçuk şöyle dedi:

BAKAN SELÇUK: DAHA ÇOK ÖĞRENCİMİZLE BULUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Okullarımızda daha çok öğrencimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8 ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz. Tüm öğrencilerimizle sağlıkla, güvenle buluşmak dileğimiz.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından ise 2, 3, 4, 8 ve 12’ler için de yüz yüze eğitim kararı çıktı. Bu öğrenciler de önümüzdeki hafta yüz yüze eğitime başlayacak.

DİĞER SINIFLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİM NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada "2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatıyoruz" demişti.

Erdoğan, kalan diğer sınıflar yani 5, hazırlık, 9 ve 11’nci sınıflarda yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağına ilişkin ise şunları söyledi: “Diğer sınıflarla ilgili kararı gelişmelere bakarak önümüzdeki haftalarda vereceğiz.”

 

05-10-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş