Arama sonuçları

Bakan Selçuk, liseli öğrencilerin 'Öğretmenler Günü' klibini sosyal medyada paylaştı

Bakan Selçuk, liseli öğrencilerin 'Öğretmenler Günü' klibini sosyal medyada paylaştı

Bakan Selçuk, liseli öğrencilerin 'Öğretmenler Günü' klibini sosyal medyada paylaştı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerinin sıklıkla kurduğu cümleleri, okullarda şahit olunan diyalogları rap müziğin ritmiyle birleştiren lise öğrencilerinin "Öğretmenim Canım Benim" klibini, sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Selçuk, klibe ilişkin, şöyle dedi.

BAKAN SELÇUK, LİSELİ ÖĞRENCİLERİN 'ÖĞRETMENLER GÜNÜ' KLİBİNİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

"Liseli gençlerimiz 24 Kasım için bir klipte buluşmuşlar. Ders ortasında dillerinin ucuna gelip de söyleyemediklerini rap müziğin ritmi ve temposuyla ulaştırmayı başarmışlar. Biraz inceden dokundurmuşlar ama sonunu tatlıya bağlamışlar."

Kadıköy Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden Yağmur Bakar ve Yaren Özgen, Çekmeköy Özden Cengiz Anadolu Lisesi'nden Edanur Avar ve Hayat Sinem Terzi, Beylikdüzü  Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi'nden Furkan Durtaş ve Yağızcan Yavuz, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde bir araya gelerek, tüm öğretmenlere bir sürpriz hazırladı.

Farklı müzik türlerine gönül vermiş öğrenciler, öğretmenlerinden sıklıkla duydukları cümleleri, okul içi diyalogları rap müzikle besteleyip seslendirerek klip çekti.

Klip, Balıkesir'de bir okulun açılışına katıldığı sırada Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un kendisine ıslıkla destek olan çocuklara ıslık çalarak cevap verdiği görüntü ile başlıyor.

24-11-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş