Arama sonuçları

Bakan Selçuk: Okullarda Kovid-19 ekipleri oluşturuldu

Bakan Selçuk: Okullarda Kovid-19 ekipleri oluşturuldu

Bakan Selçuk: Okullarda Kovid-19 ekipleri oluşturuldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okullarda salgına karşı öğretmen eğitimlerinin tamamlandığını söyledi. Selçuk, okullarda da Kovid-19 ekiplerinin oluşturulduğunu belirtti.

Bakan Selçuk düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Selçuk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitimde 12 Ekim Pazartesi başlayacak yeni döneme ilişkin, "Cumartesi günü eğitim olabilir, bu tamamen okullarımızın ihtiyaçları ile ilgili bir konu" dedi. 

BAKAN SELÇUK: OKULLARDA KOVİD-19 EKİPLERİ OLUŞTURULDU

Selçuk, yüz yüze eğitimde okullardaki hijyen ve sosyal mesafe standartlarının, Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulu'nun rehberliğinde alınan tüm tedbirlerin açıklandığını belirtti.

Okulların düzenli denetlendiğine dikkati çeken Selçuk, bu denetimlerin yıl boyu devam edeceğine işaret ederek, şöyle dedi:

 "Okullarımızda Kovid-19 ekipleri oluşturduk. Öğretmenlerimizin Kovid-19 eğitimleri tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı olarak bizler çocuklarımızı sağlıkla ve güvenle karşılamak için her türlü tedbirimizle hazırız. Kaygı duyan velilerimizin ve öğrencilerimizin de sürecin iyi yönetildiğini gördüklerinde aynen ilkokul 1'inci sınıf velilerinde gördüğümüz gibi rahatlayacaklarına eminim. Başlangıçta 1'inci sınıflarda çok düşük olan oranlar sonradan çok yükseldi ve yüzde 80'lere yaklaştı."

07-10-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş