Arama sonuçları

Bakan Selçuk: Şimdiye kadar yapılan sınavlar geçerli sayılacak

Bakan Selçuk: Şimdiye kadar yapılan sınavlar geçerli sayılacak

Bakan Selçuk: Şimdiye kadar yapılan sınavlar geçerli sayılacak. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, şimdiye dek yapılan sınavların geçerli olacağını söyledi.

Bakan Selçuk, "Şimdiye kadar sınavların bir kısmı yapıldı. Bunların tamamı geçerli sayılacak" dedi.

BAKAN SELÇUK: ŞİMDİYE KADAR YAPILAN SINAVLAR GEÇERLİ SAYILACAK

Bakan Selçuk, geçtiğimiz günlerde 31 Aralık'a kadar yüz yüze veya uzaktan sınav yapılmayacağını açıklamıştı. Bakan Selçuk, şöyle demişti:  "31 Aralık 2020’ye kadar yüz yüze veya uzaktan hiçbir sınav yapılmayacak, sınavlarla ilgili planlamalar salgın sürecinin seyrine göre ayrıca gerçekleştirilecek, okul yönetimlerimiz ve öğretmenlerimiz aracılığıyla öğrencilerimize duyurulacaktır."

SINAVLAR İPTAL OLMADI, ERTELENDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da öğrencilere seslenen Selçuk, şöyle demişti:

"Çocuklar, sınavları erteleme sebebimiz, sağlığınızı koruma sorumluluğumuzdur. Sizin sorumluluğunuz dersleri takip edip tekrarlar yaparak bize yardımcı olmak. 1. dönem sınavlarınız 31 Aralık'tan sonra yapılacak. Unutmayın, iptal olmadı, sadece ertelendi. Okumaya, çalışmaya devam."

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMLARI

Bakan Selçuk, okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim için de şunları söyledi: "Çalışan annelerin okul öncesi kurumlarına çocuklarını verebilmeleri konusunda olumlu bir haber de yansıyacak diye düşünüyorum. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Gün içinde tüm milli eğitim müdürlüklerine, okullara bilgiyi geçmiş oluruz."

 

20-11-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş