Arama sonuçları

Bakan Selçuk: 'Temizlik, maske ve mesafede gösterilecek hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak'

Bakan Selçuk: 'Temizlik, maske ve mesafede gösterilecek hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak'

Bakan Selçuk: 'Temizlik, maske ve mesafede gösterilecek hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak.' Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Her bir vatandaşımızın temizlik, maske ve mesafede göstereceği hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak" ifadesini kullandı.

Bakan Selçuk, Twitter'dan, çevrimiçi görüştüğü öğrencilerin, okulların açılma taleplerini içeren video paylaştı.

OKULLARIN AÇILMASI İÇİN NE GEREKİYOR?

Videoda, öğrenciler Bakan Selçuk'a, okulların açılması için şu mesajları gönderdi: "Okulların açılmasını istiyorum. Daha arkadaşlarımla tanışamadım bile", "Keşke okullar açılsa. 23 Nisan'da gelip Ankara'ya sizin koltuğunuza oturacaktım", "Okulların açılmasını istiyorum, arkadaşlarımı çok özledim", "Bizim okullar ne zaman açılacak?", "Okullarımızı çok özledik, açabilir misiniz?", "Ziya öğretmenim, şu koronayı bir bitirin artık, arkadaşlarımı, öğretmenlerimi çok özledim." Bakan Selçuk, bu sorulara yanıt verirken öğrencilerin haklı olduklarını ifade etti.

Bakan Selçuk, paylaştığı video ile birlikte yaptığı değerlendirmede ise şunları dile getirdi:

"Okulumu çok özledim' diyen kuzularıma artık 'çok haklısın' demek istemiyorum. Onların eğitim hakkını layıkıyla teslim etmek istiyorum. Her bir vatandaşımızın temizlik, maske ve mesafede göstereceği hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak, emin olun."

28-01-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş