Arama sonuçları

Bakan Selçuk: Uzaktan eğitim, sistemin bir parçası olacak

Bakan Selçuk: Uzaktan eğitim, sistemin bir parçası olacak

Bakan Selçuk: Uzaktan eğitim, sistemin bir parçası olacak. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) yapılan açıklamaya göre Bakan Ziya Selçuk, "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" kapsamında Kahramanmaraş'taki meslektaşlarıyla video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

Görüşmede, öğretmenler tüm öğrencilerine ulaşabilmek için ürettikleri çözümleri, ders notlarını okulda çoğaltarak evlere bıraktıklarını, bayramda çocuklara şeker ve hediyeler götürdüklerini, özel gereksinimli öğrencilerle telefonda ders yaptıklarını, kapı önü sohbetleriyle hasret giderdiklerini anlattı.

BAKAN SELÇUK: UZAKTAN EĞİTİM, SİSTEMİN BİR PARÇASI OLACAK

Türkiye'nin uzaktan eğitimde öğretmenlerin özverisi sayesinde önemli bir yerde olduğunu belirten Bakan Selçuk,  "Biz meslektaşız. Çocuklar için aynı amaca yönelik olarak çalışıyoruz" dedi. Selçuk, öğretmenlerle beraber bir işi yükleniyor olmak ve birlikte çocuklara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu vurguladı.

UZAKTAN EĞİTİM, SİSTEME DAHİL OLACAK

Öğretmenlerin, salgın sürecinde fayda gördükleri uzaktan eğitimin bundan sonraki süreçte de bazı konularda devam etmesini istemesi üzerine Selçuk, şöyle dedi:

"Uzaktan eğitimi önümüzdeki yıllarda da Türk eğitim sisteminin olağan bir parçası olarak yapmak için yeni bir proje çalışmasının içindeyiz."

06-06-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş