Arama sonuçları

Bakan Selçuk'tan köy okulları paylaşımı

Bakan Selçuk'tan köy okulları paylaşımı

Bakan Selçuk'tan köy okulları paylaşımı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, köyleri sık sık ziyaret ettiğini söyleyerek, şöyle dedi: "Yavrularımın benden tek isteği, okullarının açılmasıydı. İsteklerini yerine getirmek ve gülümsemelerine şahit olmanın mutluluğu paha biçilmez" ifadesini kullandı.

Bakan Selçuk, Twitter'dan Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hazırlanan ve "her ev bir okuldur" anlayışıyla Ağaçdibi köy okulu, haneleri ile tablet, bilgisayar ve kitap desteğiyle öğrenim sürecine devam eden öğrencilerin görüntülerinin yer aldığı videoyu paylaştı. Görüntülerde öğrencilerin okul özlemlerini anlatan karelere yer verildi.

BAKAN SELÇUK'TAN KÖY OKULLARI PAYLAŞIMI

Ziya Selçuk, 15 Şubat'ta yüz yüze eğitime geçecek köy okullarına ilişkin yaptığı paylaşımına, şu ifadeleri ekledi: "Köylerimizin her hanesinde, okulunun açılmasını bekleyen yüz binlerce çocuk vardı. Köylere sık sık yaptığım ziyaretlerde yavrularımın benden tek isteği, okullarının açılmasıydı. İsteklerini yerine getirmek ve gülümsemelerine şahit olmanın mutluluğu paha biçilmez."

03-02-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş