Arama sonuçları

'Küçük Parmaklar' projesine tablet desteği sürüyor

'Küçük Parmaklar' projesine tablet desteği sürüyor

'Küçük Parmaklar' projesine tablet desteği sürüyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde başlatılan “Küçük Parmaklar” projesi kapsamında Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası iş birliğiyle uzaktan eğitime destek olmak için 300 adet tablet, düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi. 

Küçük Parmaklar” projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere temin edilen 300 adet klavyeli tablet, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Erdoğmuş ve Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bilcanlı tarafından Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’a teslim edildi.

Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız, borsa ve oda başkanlarına tablet desteği için teşekkür etti. Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula da olağanüstü bir dönemden geçildiğini hatırlatarak Balıkesir iş dünyası olarak, el birliğiyle daima eğitime destek sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

LTSO'DAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere 100 klavyeli tablet, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Törende LTSO Başkanı İlhami Cebelli, tabletleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem'e teslim etti.

Cebelli, yaptığı konuşmada, ihtiyaç sahibi öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını gidermek için çalıştıklarını söyledi.

13-02-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş