Arama sonuçları

‘Beyin’ konuşmaya hazır mısınız?

‘Beyin’ konuşmaya hazır mısınız?

‘Beyin’ konuşmaya hazır mısınız? Bu kez pervinkaplancom instagram yayınında konuğumuz sinirbilim uzmanı Prof. Dr. Sinan Canan olacak. Canan ile merak ettiğimiz pek çok konuyu 5 Mayıs Salı günü saat 18.00’de yapacağımız instagram yayınında konuşma fırsatı bulacağız

Canan,  “beyin”e tüm kamuoyunun dikkatini çeken bir isim. Prof. Dr. Sinan Canan. Hacettepe Üniversitesi biyoloji bölümü mezunu, yüksek lisansı histoloji-embriyoloji alanında. Doktorası fizyoloji ana bilim dalından. Doktora döneminde sinirbilimleri ve deneysel epilepsi konuları üzerinde çalışıyor. Fizyoloji Doçenti olarak birçok üniversitede akademisyenlik yaptı.

Son yıllarda bilimsel çalışmalarını ise sinir sisteminde kaotik ve fraktal özellikler konularında yoğunlaştırıyor. Kaos Teorisi, Karmaşıklık, Fraktal Geometri, Doğadaki Biçimler, Öğrenme, Lisan ve Afazi, Zihin ve Beyin gibi konularda konferanslar veriyor.

‘BEYİN’ KONUŞMAYA HAZIR MISINIZ?

Değişen Beynim, Beynin Sırları, Kimsenin Bilemeyeceği Şeyler, İFA-İnsanın Fabrika Ayarlarına Dönmesi, Gelecekten Beyin Öyküleri, Dijital Dünyada İnsan Kalmak gibi birçok kitabı da bulunuyor. Aynı zamanda “Açık Beyin” kurucusu.

Sinan Canan ile başta beyini, öğrenmeyi, fabrika ayarlarını ve elbette eğitimi konuşacağız. Uzaktan eğitim diye tanımladığımız korona eğitimi de gündemimizde. Canan da hem akademisyen hem de ebeveyn olarak bu süreci yaşayan bir isim.

04-05-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş