Arama sonuçları

Beykoz’da 3 yeni program daha açıldı

Beykoz’da 3 yeni program daha açıldı

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihi yapacak adaylar için Beykoz Üniversitesi’nde 3 yeni program açıldı. Lisans düzeyinde ‘Endüstri Mühendisliği’ ve ‘Psikoloji’ alanlarında İngilizce açılacak programların yanı sıra önlisans düzeyinde de küresel salgın ile birlikte yıldızı parlayan ‘E-Ticaret ve Pazarlama’ programları ilk öğrencilerini bu yıl alacak. Yeni açılan programlarla birlikte üniversitenin ön lisans, lisans ve yüksek lisans programlarının sayısı da 58 oldu.

Endüstri Mühendisliği (İngilizce) ve Psikoloji (İngilizce) lisans programlarında sekiz yarıyıl eğitim-öğretim alacak olan öğrenciler, aynı zamanda 7+1 müfredat yapısı ile bir yarıyıl boyunca iş hayatının içinde bulunarak öğrendiği teorik bilgileri uygulama imkânı bulacak. Üniversitenin ‘Yetkinlik Geliştirme Programı’ ile 14 temel ve yönetsel yetkinlikte de kendilerini geliştirme fırsatı bulacak olan öğrenciler gerekli koşulları sağlamaları halinde çift anadal/ yan dal yapma şansı da elde edecek.

ADAYLARA TERCİH DESTEĞİ

Beykoz Üniversitesi dahil Türkiye’de yalnızca dört üniversitede bulunan E-Ticaret ve Pazarlama Programı’nda öğrenciler iki yıllık öğrenimleri süresince pazarlama başta olmak üzere, lojistik, dijital ve mobil reklamcılık gibi alanlarda yetkinlik kazanacak. Öğrenciler diğer önlisans programlarında olduğu gibi 3+1 eğitim müfredatı ile bir yarı yıl boyunca iş hayatının içinde bulunma şansı elde edecek.

Beykoz Üniversitesi 2021 tercih döneminde online ve yüz yüze tercih danışmanları ile de aday öğrencilere destek verecek. Beykoz Üniversitesi, 2021-2022 eğitim- öğretim yılında lisans ve önlisans programlarına burslu ve yüzde 50 indirimli kontenjanlarına öğrenci kabul edecek. Adaylar, yüzde 50 indirimli kontenjanları, ilk 5 tercihlerinde yer vermeleri ve yerleşmeleri durumunda ise yüzde 25 tercih bursundan da faydalanabilecek.

19-07-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş