Arama sonuçları

Bitlis'te 47 okula 'Okulum Temiz' belgesi verildi

Bitlis'te 47 okula 'Okulum Temiz' belgesi verildi

Bitlis'te 47 okula 'Okulum Temiz' belgesi verildi. Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde 28, Ahlat ilçesinde ise 19 okula okula "Okulum Temiz" belgesi verildi.

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki belge dağıtım törenine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, yaptığı konuşmada, ilçedeki tüm okulların  "Okulum Temiz" belgesi alması için başvuru yaptıklarını söyledi. Hak sahibi 19 okulun belgelerini teslim ettiklerini anlatan Özden, okul idarecilerine teşekkür etti.

'ÖĞRENCİLERİN DAHA HİJYENİK BİR OTAMDA EĞİTİM ALMALARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ise, yaptığı açıklamada, öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda eğitim almalarını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Salgınla mücadele kapsamında tüm okullara temizlik malzemesi ve dezenfektan ürünleri verdiklerini anlatan Beşkardeş, "Okul müdürlerimizin özverili çalışmalarıyla temiz mekanlar oluşturuldu. Bu konuda emek sarf eden okul idarecilerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bugün 10 okulumuzun belgeleri geldi ve dağıtımını yaptık. Diğer okullarımızın belgelerini de daha sonra vereceğiz" dedi.

18-12-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş