Arama sonuçları

Boğaziçi Üniversitesi: Dışarıda protesto, rektörlükte ‘çay keyfi’

Boğaziçi Üniversitesi: Dışarıda protesto, rektörlükte ‘çay keyfi’

Boğaziçi Üniversitesi: Dışarıda protesto, rektörlükte ‘çay keyfi’. Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör atanmasının ardından hem akademisyen hem de öğrencilerin protestolarında hedef olan Prof. Dr. Melih Bulu sosyal medya hesabından “çay keyfi” fotoğrafları paylaştı.

2 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete’de AKP içinde çeşitli görevler üstlenen ve milletvekili aday adayı olan Bulu’nun atanması üzerine hem öğrenci hem akademisyenler “Kayyum rektör istemiyoruz” diyerek protestolara başladı. Hem akademik hem siyasi çevrelerde tartışmalara neden olan bu atamayla ilgili protestolar ise aralıksız sürüyor.

Öğrenci ve akademisyenler üniversitede protesto gösterileri yaparken rektör Bulu ise sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor. Rektör olarak atanmasından bir gün sonra “Merhaba Boğaziçi” başlığıyla üniversitedeki hedeflerini açıklayan ama imla hataları da olan bir metin paylaştıktan sonra 3 gün sessiz kalan Bulu, iki gündür ise Twitter hesabından paylaşım yapıyor.

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ: DIŞARIDA PROTESTO, REKTÖRLÜKTE ‘ÇAY KEYFİ’

Tİlk paylaşımında çay bardaklarının olduğu masa etrafında idari kadro ile yaptıkları toplantının fotoğrafına yer veren Bulu, “Boğaziçi'nin yıllardır yönetimini üstlenen idari kadrosu büyük bir avantaj bizler için. Yılların getirdiği tecrübe ile hem ilk toplantımızı bir saatte tamamladık hem de keyifli bir çay sohbeti yaptık” dedi.

Ertesi gün ise Bulu Kandilli Rasathanesi'nden iki kare fotoğraf paylaştı. Bulu, bu paymaşımında da “çay içtiklerini” söyleyerek, şöyle dedi:

“Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Haluk Özener Hocamız ile faaliyetleri konusunda konuşarak keyifli bir sabah çayı içtik. Yapılan çalışmalar Türkiye’nin en önemli konularından biri olan deprem riski konusunda Boğaziçi adına gurur veriyor.”

Fotoğraflar: Melih Bulu Twitter paylaşımı

-

08-01-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş