Arama sonuçları

Bu öğrenciler 1 yıldır okul yüzü görmedi

Bu öğrenciler 1 yıldır okul yüzü görmedi

15 Şubat’ta okul öncesi, köy okulları ile özel eğitim öğrencileri yüz yüze eğitime başlayacak. 1 Mart’ta ise 8’ler ve 12’ler. Ancak bir yıldır okul yüzü görmeyen sınıflar söz konusu. Merak edilen bu öğrenciler ne zaman okula gidebilecek?

Geçtiğimiz mart ayında koronavirüs salgını ile birlikte okullarda yüz yüze eğitim son buldu ve uzaktan eğitim başladı. 2019-2020 öğretim yılı uzaktan biterken, 2020-2021 öğretim yılı da uzaktan başladı. Eğitime ara verilmesinin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti.

BU ÖĞRENCİLER 1 YILDIR OKUL YÜZÜ GÖRMEDİ

Başta okul öncesi ve ilkokullar ile sınav grupları olan 8 ve 12’ler için yüz yüze eğitim bu süreç içinde oldu. Ancak bazı öğrenciler var ki; onlar 1 yıldır okul okul yüzü görmedi. Bu öğrenciler 6, 7, 10 ve 11’nci sınıf öğrencileri.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, daha önce yaptığı açıklamalarda yüz yüze eğitim konusunda sınav grupları ile salgından sonra hiç yüz yüze eğitime başlamayan sınıfların öncelikli olacağını dile getirmişti. 1 Mart’ta ise açıklamalara göre ilkokulların tümü, 8 ve 12’ler yüz yüze eğitime geçecek. Yine 6, 7, 10 ve 11’nci sınıfların adı geçmedi.

Cevabı merak edilen soru ise bu öğrenciler ne zaman yüz yüze eğitime geçecek?

 

 

 

 

07-02-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş