Arama sonuçları

Bu yıl öğretmenlere yaz semineri yok

Bu yıl öğretmenlere yaz semineri yok

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullar kapandıktan sonra öğretmenlere yönelik yapılan seminerlerin bu yıl yapılmayacağını söyledi. Selçuk, “Öğretmenlerimizi dinlendirmemiz gerekiyor” dedi.

Selçuk, şu ana kadar 813 bin civarında öğretmene Kovid-19 aşısı yapıldığını ve 7 Haziran'dan itibaren isteyen tüm eğitim çalışanlarına aşı uygulanacağını söyledi.  Selçuk, 2020-2021 eğitim öğretim yılının 2 Temmuz Cuma günü sona ereceğini hatırlattı.

ÖĞRETMENE SEMİNER YOK

Selçuk bu yıl öğretmenlere seminer verilmeyeceğini söyleyerek, şunları dile getirdi:

“Öğretmenlerimiz gerçekten çok yoruldu ve artık dinlenmeleri lazım. Çünkü bilgisayardan ders vermek yüz yüze eğitimden daha zor. Bu nedenle seminer yapmayacağız. Bizim muhakkak öğretmenlerimize dinlenme fırsatı vermemiz lazım. O yüzden okullar kapandıktan sonra 2 hafta seminer dönemi olurdu ama biz yapmayacağız. "

Selçuk, eğitim takvimi bittiğinde öğretmenler için seminer dönemi olmayacağını, çünkü öğretmenlerin istenilenin çok üzerinde eğitim aldıklarını dile getirerek, 21 Haziran'dan 2 Temmuz'a kadar olan süredeki boş saatlerinde öğretmenlerin istediği etkinliği yapabileceğini kaydetti.

03-06-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş