Arama sonuçları

Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde yeni müdür göreve başladı

Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde yeni müdür göreve başladı

Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde yeni müdür Cafer Koçyiğit​ göreve başladı. Lisenin instagram hesabından yapılan paylaşımla göreve başladığını duyuran Cafer Koçyiğit "Bu köklü kurumda görev yapacak olmanın heyecanını yaşamaktayım" dedi.

Koçyiğit'in Cağaloğlu Anadolu Lisesi instagram hesabından yayımlanan yazısıyla şöyle:

'HEYECANLIYIM' MESAJI

"25.02.2022 tarihi itibarıyla görevime başlamış bulunmaktayım. 1850 tarihinden günümüze kadar eğitime hizmet sunmuş bu köklü kurumda görev yapacak olmanın heyecanını yaşamaktayım. Ülkemizin bu köklü ve özel kurumunda devraldığım görev süresince, özveriyle çalışan tüm idareci, öğretmen, öğrenci, veli ve personel iş birliğini önemsemekte ve okulumuzun isminin başarılarla anılmasını hedeflemekteyim. Bu vesile ile görevi kendisinden devraldığım Mehmet Aybek'e Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ne sunduğu katkıları için teşekkür ederim."

VELİLER İSYANDA: "MEHMET AYBEK NEDEN GİTTİ?"

Okulun instagram sayfasından yapılan paylaşımın altına çok sayıda yorum geldi. Paylaşıma gelen yorumlarda veliler "Mehmet Aybek neden gitti? Daha önce Cafer bey neden gitmişti?", "Hayırlı olsun ama bu kadar çok müdür değiştiren öğretmen değiştiren bir LGS de ilk 10 daki okul olur mu?" diye sordu.

NE OLMUŞTU?

Türkiye'nin en kök liselerinden Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde veliler, okul yönetimindeki istikrarsızlığı uzun süredir dile getiriyor. Öğrencileri ile mahkemelik olduğu bilinen okulun eski müdürü Necati Yener 2020 yılında velilerin şikayeti üzerine görevden alınmıştı. Son olarak okulda Mehmet Aybek görev yapıyordu. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nin yaklaşık 2 yıl içinde okul müdürlerinin 4’üncü kez değiştirilmesine veliler isyan etmişti. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan veliler, "Cağaloğlu Anadolu Lisesi öğrencisine ve velisine yıllarca her türlü kötülüğü yapan ve şikayetle uzaklaştırılan eski müdürün güdümündeki kadro neden hala tasfive edilmemektedir” dedi.

 

 

01-03-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş