Arama sonuçları

ÇAKÜ Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi görevine başladı

ÇAKÜ Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi görevine başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Harun Çiftçi, görevi Prof. Dr. Hasan Ayrancı'dan devraldı.

Çiftçi, Rektörlükte düzenlenen devir teslim töreninde, yükselen bir bayrağı devraldıklarını, görev süresince bayrağı yükseltmeye devam edeceklerini söyledi.

Çalışma arkadaşlarıyla ortak akıl ve ortak karar ile yoluna devam edeceğini belirten Çiftçi, şöyle dedi:

"İlerleyen dönemlerde hep birlikte güzel işler yapmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bildiğiniz gibi ülkenin kalkınması bilgi yönetiminden geçer. Bilgi üretiminin muhatabı da üniversiteler ve akademik camialardır. Bilginin topluma, teknolojiye dönüşümü sırasında çabamız daha da artarak devam edecektir."

"ÜLKENİN ÖNDE GELEN ÜNİVERSİTELERİNDEN BİRİ"

Ayrancı da görev süresince güzel projelere ve birçok ilke imza attıklarını ifade etti.

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nin son yıllarda en fazla büyüyen ve gelişen üniversite durumunda olduğunun altını çizen Ayrancı, şöyle dedi:

"Dijital dönüşüm hamleleri, Teknoloji Transfer Ofisi, Teknokent’i, teknolojik altyapısı, akademik ve idari kadrosu, yeni açılan fakülte, yüksekokul, enstitü, bölüm ve araştırma merkezleri ile bugün Çankırı Karatekin Üniversitesi ülkenin önde gelen üniversitelerinden biri olmuştur."

Konuşmaların ardından Çiftçi, Ayrancı’ya plaket takdim etti.

22-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş