Arama sonuçları

‘Çıtır çıtır felsefe’ online oldu

‘Çıtır çıtır felsefe’ online oldu

‘Çıtır çıtır felsefe’ online oldu. FMV Işık Okulları, Nişantaşı Kampüsündeki 4. sınıf öğrencileri için Çıtır Çıtır Felsefe serisinin dünyaca ünlü yazarı Brigitte Labbé ile “Online Felsefe Atölyesi” gerçekleştirdi.

IBPYP (Primary Years Programme-İlk Yıllar Programı) kapsamında “Çocuklarla Felsefe"yi 3. 4. ve 5. sınıf öğrencileri için iki yıldır eğitim programının bir parçası yapan FMV Işık Okulları bu eğitim sürecinde, ünlü yazar Brigitte Labbé 'nin "Çıtır Çıtır Felsefe" serisinden seçili kitaplarına da yer veriyor. Brigitte Labbé bu atölyeyi, FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü 4. sınıf öğrencileri ile online görüntülü iletişim platformu olan Zoom üzerinden gerçekleştirdi.

‘ÇITIR ÇITIR FELSEFE’ ONLİNE OLDU

“Çocuklarla Felsefe Atölyesi”nde yazar Brigitte Labbé birden çok konuya değinirken, yazdığı 32 kitabı arasında bağlantılar da kurdu. Son kitabı olan ‘Şans ve Şanssızlık’tan yola çıkarak salgına da değinen Brigitte Labbé, şöyle dedi:

“Korkmak hakkınızdır, zayıflık değildir. Çünkü korkmak savunmayı ve tedbirli olmayı gerektirir. Korku dediğimiz, bazen çok olumlu bir şeydir, ölçülü bir korkuya zaman zaman ihtiyaç duyabiliriz.”

Labbé, evlerinde konferansa katılan öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

05-04-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş