Arama sonuçları

Cumartesi ‘okul günü’ oldu. İlkokul ve 8’nci sınıflara yüz yüze eğitim

Cumartesi ‘okul günü’ oldu. İlkokul ve 8’nci sınıflara yüz yüze eğitim

Cumartesi ‘okul günü’ oldu. İlkokul ve 8’nci sınıflara yüz yüze eğitim. İlkokullarda ve ortaokul 8. sınıflarda valilik kararıyla cumartesi günleri de okullarda yüz yüze eğitim faaliyetleri gerçekleştirilebilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) 12 Ekim'de başlayacak yüz yüze eğitim ile ilgili 81 ile gönderdiği yazıya göre Cumartesi günleri de ‘okul günü’ olabilecek. Okul öncesi eğitim kurumlarının tamamında, haftada 5 gün ve günde 6 etkinlik saati olacak şekilde yüz yüze eğitim kararı alan bakanlık, ilkokul, 8’nci sınıf ile lise hazırlık sınıfları ve 12'inci sınıflarda için ders saatlerinide netleştirdi.

CUMARTESİ ‘OKUL GÜNÜ’ OLDU. İLKOKUL VE 8’NCİ SINIFLARA YÜZ YÜZE EĞİTİM

Bu yazıya göre  Sınıflar, öğrenci mevcudu doğrultusunda sosyal mesafeye göre gruplara ayrılacak. Yani seyreltilmiş sınıf uygulaması var. Her ders süresi 30 dakika, teneffüsler 10 dakika olacak.

Bu yazı ile birlikte Cumartesi günü de okul günü oldu. Buna göre ilkokullarda ve ortaokul 8'inci sınıflarda valilik kararıyla cumartesi günleri de okullarda yüz yüze eğitim faaliyetleri gerçekleştirilebilecek.

08-10-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş