Arama sonuçları

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aşı olmayan öğrenci, öğretmen ve akademisyenden haftada en az 2 kez PCR testi isteyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aşı olmayan öğrenci, öğretmen ve akademisyenden haftada en az 2 kez PCR testi isteyeceğiz

Merakla beklenen kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Aşı olmayan üniversite öğrencilerimiz ve üniversite çalışanlarımızdan düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı 13.50'de başladı. Toplantı 5 saat 20 dakika sürdü. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in, okulların yüz yüze eğitime hazırlığı ile ilgili sunum yaptığı toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı basın açıklamasında şöyle dedi:

HAFTADA EN AZ 2 KEZ PCR TESTİ

"6 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlamasıyla henüz aşı olmamış öğretmen ve personelin haftada en az 2 defa PCR testi yaptırmasını isteyeceğiz" dedi. Erdoğan aşı olmayan üniversite öğrencileri ve üniversite çalışanlarından da düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceklerini söyledi. Erdoğan, şöyle dedi:

"Konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız. Tüm vatandaşlarıma bir kez daha aşılarını derhal olmaları çağrısında bulunuyorum. Aşı olmayan üniversite öğrencilerimiz ve üniversite çalışanlarımızdan düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz. Uçak ve şehirler arası otobüs yolculuğu için zorunlu PCR testi uygulamasını devreye alacağız

 

19-08-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş