Arama sonuçları

Devlet MYO müdürleri YÖK'te toplandı

Devlet MYO müdürleri YÖK'te toplandı

Devlet MYO müdürleri YÖK'te toplandı. YÖK'te 'Devlet Meslek Yüksekokulları Müdürler Toplantısı.' Yükseköğretim Kurulu'nda (YÖK), Meslek Yüksekokullarında (MYO) uzaktan eğitim, sınavlar, staj ve iş yeri eğitimlerine ilişkin süreçlerin ele alındığı "Devlet Meslek Yüksekokulları Müdürler Toplantısı" yapıldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, sosyal medya hesabından toplantıyla ilgili açıklama yaptı. Saraç, online toplantının YÖK Yürütme Kurulu Üyesi ve MYO Komisyonu Yürütücüsü Prof. Dr. Ömer Açıkgöz'ün başkanlığında yapıldığını bildirdi.

DEVLET MYO MÜDÜRLERİ YÖK'TE TOPLANDI

Toplantıya, YÖK MYO Çalışma Grubu Üyeleri ve devlet üniversitelerinin MYO müdürleri ile koordinatörlerinin de katıldığını belirten Saraç, şöyle dedi:

"Toplantıda devlet üniversitelerimizin bünyesinde yer alan MYO'larda pandemi sürecinde yapılan uzaktan eğitim, sınavlar, staj ve iş yeri eğitimlerine ilişkin süreçler ele alındı. Ayrıca uygulamalı eğitimlerde yaşanan sorunlar tartışılarak bir durum değerlendirmesi yapıldı."

Saraç, YÖK olarak, vakıf yükseköğretim kurumlarının MYO müdürleri ile de benzer bir toplantı gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydetti.

16-12-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş