Arama sonuçları

Diğer sınıflarda yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

Diğer sınıflarda yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

Diğer sınıflarda yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 1,2, 3, 4, 8 ile 12’nci sınıflarda yüz yüze eğitim başlıyor. Peki kalan sınıflarda yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz 21 Eylül’de okul öncesi ve 1’ler için yüz yüze eğitim başladı. Haftada iki gün öğrenciler okullarında yüz yüze eğitim alıyor.  Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından ise 2, 3, 4, 8 ve 12’ler için de yüz yüze eğitim kararı çıktı. Bu öğrenciler de önümüzdeki hafta yüz yüze eğitime başlayacak.

DİĞER SINIFLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİM NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatıyoruz" dedi. 

Erdoğan, kalan diğer sınıflar yani 5, hazırlık, 9 ve 11’nci sınıflarda yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağına ilişkin ise şunları söyledi: “Diğer sınıflarla ilgili kararı gelişmelere bakarak önümüzdeki haftalarda vereceğiz.”

KÖY OKULLARI DA AÇILACAK

Ayrıca özel eğitim okulları ile İl Hıfzıssıhha Kurullarının uygun bulduğu köy okullarında da yüz yüze eğitimin önünde herhangi bir engel olmadığı görülmüştür.

05-10-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş