Arama sonuçları

Divan Derneği'nin kariyer ve farkındalık projelerine başvurular başladı

Divan Derneği'nin kariyer ve farkındalık projelerine başvurular başladı

Divan Araştırma ve Eğitim Derneği'nin kariyer ve farkındalık projelerine başvurular başladı.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteklediği "Genç Diplomasi Akademisi" ile İçişleri Bakanlığı'nın desteklediği "Diplomasi Elçileri Kahvesi" projeleri Sultangazi Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek.

KİMLER BAŞVURABİLECEK?

Başvuruları başlayan projelere, akademik açıdan başarılı lise, üniversite ve lisansüstü öğrencileri, eğitim alabilmek için mülakat ile seçilecek.

Sultangazi Belediyesi Şehit Yurduseven Gençlik Merkezi’nde, 1 Mayıs'ta başlayacak "Diplomasi Elçileri Kahvesi" projesinde, "İnsani Diplomasi" ve "Gönüllülük ve Merhaba Afrika" atölyeleri, "Genç Diplomasi Akademisi" projesinde ise Suriye, Doğu Akdeniz ve Balkanlar atölye çalışmaları yer alıyor.

EĞİTİMİN ARDINDAN SERTİFİKA ALACAKLAR

Atölye ve faaliyetler kapsamında özellikle Sultangazi’de yaşayan gençlerin, gönüllülük bilinci, çatışma bölgelerinde yaşayan dezavantajlı gruplara yönelik sosyal farkındalık, farklı kültür, din, inanç, tarih ve coğrafyalara yönelik bilgi ve beceri, birlikte çalışma, takım ruhu, görev ve sorumluluk bilinci ve becerileri kazanacakları bir eğitim söz konusu olacak.

Atölyelerde öğrenilen teorik bilgileri, resmi kurum ziyaretleri, yurt içi ve yurt dışı saha çalışmaları aracılığıyla uygulamalı olarak hayata geçirecek olan katılımcılar, eğitimin ardından sertifika alacak.

Öğrenciler eğitimlere, http://www.divandernegi.com.tr adresinden başvuru yapabilecek.

21-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş