Arama sonuçları

Doğumunun 250. yılında Beethoven’ı online konserle andılar

Doğumunun 250. yılında Beethoven’ı online konserle andılar

Doğumunun 250. yılında Beethoven’ı online konserle andılar. ide okulları öğrencileri, Ludwig Van Beethoven’ın 250. yıldönümünü en bilinen eserlerini çalarak online konserle andılar.

 

Dünya müzik tarihinin en önemli ve ünlü bestecilerinden Ludwig van Beethoven'ın doğumunun 250. yıldönümü nedeniyle 2020 yılı tüm dünyada Beethoven yılı olarak kutlanıyor. Koronavirüsü salgın hastalığından korunmak amacıyla evlerde kalınan şu günlerde ise kutlamalar tüm dünyada online konserler düzenlenerek devam ediyor.

DOĞUMUNUN 250. YILINDA BEETHOVEN’I ONLİNE KONSERLERLE ANDILAR

ide okulları öğrencileri, okulda sunmak üzere hazırladığı ancak koronavirüsü salgın hastalığı sebebiyle gerçekleştiremediği Ludwig van Beethoven 250. yıl müzik dinletisi programını online platforma taşıyarak okulun sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Müzik Zümre Başkanı Aylin Erenbaş Omay’ın önderliğinde anaokulundan ortaokul kademesinde kadar her sınıf seviyesinden öğrencinin katılımıyla gerçekleşen konserde öğrenciler gitar, keman ve piyano gibi farklı enstrümanlarla Beethoven’ın 9. Senfoni ve Für Elise parçalarını çaldılar.

 

 

 

03-04-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş