Arama sonuçları

Eğitimciler ve gazeteciler gayrimenkul sektörüne transfer oldu

Eğitimciler ve gazeteciler gayrimenkul sektörüne transfer oldu

Eğitimciler ve gazeteciler gayrimenkul sektörüne transfer oldu. Gayrimenkul sektörü son dönemde farklı meslek sahiplerinin en çok tercih ettiği sektörlerin başında geliyor. Uzun yıllar gazetecilik yapan, Posta gazetesinde de eğitim editörlüğü görevini yürütmüş olan Nilüfer Kas sektör değiştirerek gayrimenkul danışmanı oldu. Nilüfer Kas, lüks konut uzmanı olarak hem Türkiye hem de dünya ciro sıralamasında aldığı dereceler ile emlak sektöründe dikkat çeken bir isim olmayı başardı.

EĞİTİMCİLER VE GAZETECİLER GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNE TRANSFER OLDU

Nilüfer Kas şimdi de gayrimenkul sektörüne eğitim ve basın dünyasından yeni isimlerin katılmasına aracılık etti. Kas’ın kurduğu ‘Bizim Team’e 30 yıl özel eğitim kurumlarında yöneticilik yapan Fatma Tuğcu katıldı. Tuğcu; Bilfen Koşuyolu İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Biltes Genel Müdürlüğü ve en son Bilnet İlköğretim Okulları Koordinatörü görevinde bulunmuştu.

EĞİTİM KURUMLARINDA YÖNETİCİLİKTEN SONRA

Kariyerine televizyon sektöründe sunucu, spiker ve yapımcı olarak başlayan Pınar Tuna ise Bilfen Eğitim Kurumları’nda Kurumsal İletişim Departmanını kurduktan sonra 10 yıl süreyle depatmanın yöneticiliğini yaptı. Bahçeşehir Koleji’nde 2 yıl Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Tuna, gayrimenkul sektörüne geçmeden önce Altınhas Holding Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini yürüttü.

FOTO MUHABİRLİĞİNDEN GEÇİŞ

Uzun yıllar Nokta ve Tempo Dergileri’nde foto muhabirliği ile Turkuvaz Dergi Grubu Fotoğraf Editörü olarak görev yapan, başarılı haber fotoğraflarına imza atan Ergun Candemir de emlak sektörünü tercih etti. Bizim Team’in son üyesi ise mimarlık eğitimi alan Murat Perksoy oldu.

 

DENEYİMLERİ UZMANLIK ALANLARI OLACAK

Fatma Tuğcu okul binaları ve okul arsaları konusunda uzmanlığını konuşturacak. Pınar Tuna villa ve lüks konutta; Ergun Candemir ticari alanda dükkân ve ofis binaları konusunda çalışacak. Murat Perksoy’un uzmanlık alanı ise Bağdat Caddesi’nde yer alan konutlar olacak. Bizim Team, gayrimenkul konusunda alım-satım ve danışmanlık hizmeti almak isteyenlere Remax Yıldız çatısı altında hizmet veriyor.

01-09-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş