Arama sonuçları

EÄŸitime yapay zeka desteÄŸi

EÄŸitime yapay zeka desteÄŸi

OnikiÅŸubat Belediyesi, Ä°lçe Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü’ne 5. sınıf öÄŸrencileri için geliÅŸtirilen Anla-Hızlan-Odaklan-BaÅŸar (AHOB) programı hediye etti.

Belediye Hizmet Binası’nda düzenlenen etkinlikte, Ä°lçe Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü ile 9 bin öÄŸrenci için protokol imzalandı.

Belediye BaÅŸkanı Hanefi Mahçiçek, amaçlarının 5. sınıfta eÄŸitim gören öÄŸrencilerin baÅŸarısında artış saÄŸlanması olduÄŸunu söyledi.

Mahçiçek, yerli bir firma tarafından geliÅŸtirilen AHOB'un öÄŸrencilere keyifle öÄŸrenebileceÄŸi oyunsallaÅŸtırılmış teknikler sunduÄŸunu aktardı. Mahçiçek, salgın hastalık sürecinde bilgisayara bakma süresi ve oyun süresinin arttığını ifade ederek, ÅŸunları kaydetti:

"Biz bu ilgilerini doÄŸru yöne kanalize ederek oyunla öÄŸrenme metoduyla derslerindeki baÅŸarıyı, anlama kabiliyetlerindeki artışı saÄŸlayabiliriz diye düÅŸündük. Bu programı kullanan öÄŸrencilerin baÅŸarılarındaki artış olumlu yönde hem hayata hem eÄŸitimlerine katkı saÄŸlamaktadır. Her çocuÄŸumuz özeldir ve farklı öÄŸrenme metotlarına sahiptir. Kimi dikkat eksikliÄŸi kimi disleksi nedeniyle öÄŸrenememektedir. Bu programın düzenli kullanımı ile çocuklarımız kazanımlarında, ortaokul ve lise derslerine adaptasyonlarında geliÅŸme saÄŸlayacaklardır."

OnikiÅŸubat Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Enver GökÅŸen de eÄŸitime yapılan yatırımlardan dolayı baÅŸta BaÅŸkan Mahçiçek olmak üzere emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür etti.

12-03-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

PaylaÅŸ