Arama sonuçları

Ekrem İmamoğlu: Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi Okulu MEB'e devredilecek

Ekrem İmamoğlu: Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi Okulu MEB'e devredilecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB iştirakleri İSTAÇ A.Ş ve BİMTAŞ A.Ş tarafından Gümüşhane'de yapılacak Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi Okulu'nun tanıtım programına katıldı.

İmamoğlu, Eylül 2020'de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden İSTAÇ A.Ş Genel Müdürü ve eski Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın adının yaşatılması için Hasanbey Mahallesi'nde yapılacak okulun tanıtım programında konuştu. İmamoğlu, Mustafa Canlı'nın özveriyle çalışan ve herkeste olumlu iz bırakan bir insan olduğunu söyledi.

ADI, BİLİM VE SANAT MERKEZİNDE YAŞAYACAK

Gümüşhane'ye böyle bir eser kazandırmanın gururunu yaşadığını aktaran İmamoğlu, şöyle dedi: "Bu sürece katkı sunan bütün yönetici arkadaşlarıma, teknik görevlilere ve bu sürecin olgunlaşmasına onay veren Gümüşhane Valiliğine, Belediye Başkanlığına, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum. Bilim ve Sanat Merkezi içinde bilim sanatın olması da ayrıca özel bir durum. Yüzlerce gencimizin, çocuğumuzun aynı anda eğitim göreceğini bilmek beni şimdiden heyecanlandırıyor."

"MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NA DEVREDİLECEK"

İmamoğlu, okulu yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerine işaret ederek, Türkiye'nin en iyisi olması için teknik açıdan bütün ihtiyaçlarını gidereceklerini ve Milli Eğitim Bakanlığı'na devredeceklerini vurguladı.

Gümüşhane'nin göç veren bir şehir olduğunu ve İstanbul'da yüz binlerce Gümüşhaneli bulunduğunu anlatan İmamoğlu, şöyle devam etti:

" İnşallah daha güzel katılımlarla içinde öğrencilerle bu okulu hep beraber Eylül ayında açarız."

"TÜRKİYE'DE ÇOK GÜZEL BİR GELECEK BİZLERİ BEKLİYOR"

Konuşmasının ardından merkeze bağlı Tekke köyüne giden İmamoğlu, vatandaşlarla sohbet etti.

Türkiye'nin çok hızlı bir değişime ihtiyacı olduğunu savunan İmamoğlu, şöyle konuştu:

"İyi hizmet ettiğimiz takdirde bu değişimi hazırlayan ana aktörleri olacağız. Elbette iki değerli siyasi partimiz, Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti lokomotifidir bu işin. İki kıymetli genel başkan sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve sayın Meral Akşener bu işin yedi emini gibidir, bu işin teminatıdır. Bu kararlılığın en üst seviyede süreci yürüten, analiz eden ve günün sonunda en doğru kararları verecek ve tabiri caizse çemberi de en geniş şekilde yapacak bir biçimde tamamlayarak göreceksiniz önümüzdeki süreçte, çok yakın bir zamanda Türkiye'de çok güzel bir gelecek bizleri bekliyor."

Torul ilçesinde de esnaf ziyareti yapan İmamoğlu'na programlarında CHP İstanbul Milletvekilleri Gökhan Zeybek ve Turan Aydoğan, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci de eşlik etti.

08-10-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş