Arama sonuçları

Enerjisa Üretim'den kariyerini enerjide sürdürmek isteyenlere eğitim fırsatı

Enerjisa Üretim'den kariyerini enerjide sürdürmek isteyenlere eğitim fırsatı

Enerjisa Üretim, Power MBA programıyla kariyerini enerji alanında sürdürmek isteyenlere eğitim fırsatı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerjisa Üretim ve Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi iş birliğinde hayata geçirilen profesyonel gelişim programı Power MBA ile enerji piyasaları, üretim teknolojileri, veri analitiği, strateji, finans ve enerjinin geleceğine dair geniş bir içerik sunuluyor.

Mayıs itibarıyla ikinci dönemi başlayan eğitim programına, enerji üretim çalışanlarının yanı sıra Türkiye ve yurt dışından enerji sektöründe yer alan özel firma ve kamu çalışanları katılım sağlıyor.

Açıklamaya göre, geçen yıl 7 ay süren eğitimin ardından 21 mezun belgelerini aldı. Yeni dönemde ise kontenjan 80 kişi olarak belirlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerjisa Üretim CEO’su İhsan Erbil Bayçöl, "Enerji sektöründe bir ilk olan Power MBA programını, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Merkezi ile hazırlayarak hayata geçirdik. Programın, bireysel çabalara ve takım olmaya dair yeni heyecanlar yaratacağına, merak duygusunu tetikleyeceğine, sektörü ve şirketimizi geliştirmeye dair yeni motivasyonlar oluşturacağına ve katılımcıların düşünce dünyasında fark yaratacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

06-06-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş