Arama sonuçları

Erdoğan: Okullardaki yüz yüze eğitim kesinlikle devam edecek

Erdoğan: Okullardaki yüz yüze eğitim kesinlikle devam edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Okullar açık mı kalacak, kapanacak mı tartışması artık sona ermelidir. Okullardaki yüz yüze eğitim-öğretim kesinlikle devam edecektir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenen Erdoğan, toplantıda sağlıktan dışişlerine, enerjiden adalete kadar ülkenin ve milletin pek çok meselesini enine boyuna görüştüklerini, konuştuklarını söyledi.

TARTIŞMA ARTIK SONA ERMELİ

"Okullar açık mı kalacak, kapanacak mı tartışması da artık sona ermelidir. Okullardaki yüz yüze eğitim-öğretim kesinlikle devam edecektir. Sağlık Bakanlığı'mıza 40 bin yeni sağlık personeli alınacağının müjdesini de milletimizle paylaşmak istiyorum."

Erdoğan, salgını ülke gündeminden tamamen çıkartana kadar mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı.

"87 MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNİ FAALİYETE GEÇİRDİK"

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Genç işsizliği önlemek için 251 organize sanayi bölgesinde açmayı taahhüt ettiğimiz mesleki eğitim merkezlerinden 87'sini faaliyete geçirdik. Halen hazırlıkları süren 164 mesleki eğitim merkezini de inşallah ocak ayında açıyoruz. Böylece, milletimize istihdamı artırma konusunda verdiğimiz bir taahhüdü daha yerine getirmiş oluyoruz. Yatırım, üretim, ihracat ve istihdam odaklı ekonomi politikamızda bütçe disiplininden taviz vermeden ülkemizi büyütecek her adımı desteklemeye devam ediyoruz."

09-11-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş