Arama sonuçları

Eski eğitim sistemine geri dönebilecek miyiz?

Eski eğitim sistemine geri dönebilecek miyiz?

Eski eğitim sistemine geri dönebilecek miyiz? Koronavirüs salgınından sonra eski eğitim sistemine geri dönme şansımız olacak mı? Neler değişecek?

Koronavirüs salgını yüzünden zorunlu olarak 18 milyon ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisinin yanı sıra yaklaşık 7 milyon öğrenci için de okullar kapalı, dersler evden, uzaktan yapılıyor. Farklı bir eğitim süreci yaşıyoruz.

ESKİ EĞİTİM SİSTEMİNE GERİ DÖNEBİLECEK MİYİZ?

Merak edilen soru eğitimcilerin, velilerin, öğrencilerin aslında hepimizin merak ettiği soru ise koronavirüs salgını geçip gittikten sonra hayatımızda nasıl değişiklikler olacağı. Her sektör etkilendi ama en çok da birçok ülkeden daha büyük nüfusa sahip öğrenciyi barındıran eğitim sistemi.

Salgın son bulup, korona eğitimi de sonlandığında nasıl bir eğitim modeli bizi bekliyor? Eski eğitim sistemine dönebilecek miyiz? Öğrenciler geleceğe nasıl hazırlanacak? Tüm bu soruları ve daha fazlasını 24 Nisan Cuma günü saat 17.00’de pervinkaplancom instagram hesabından Teknoloji ve İnsan (Tink) Kolejleri kurucusu Zeynep Dereli ile konuşacağız. Sorularınızla bekleriz.

23-04-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş