Arama sonuçları

Evde nasıl zaman geçirilir? MEB program yaptı

Evde nasıl zaman geçirilir? MEB program yaptı

Evde nasıl zaman geçirilir? MEB program yaptı. Bakan Selçuk'tan öğrencilere yapılan ev programı açıklaması. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocukların evde geçirdikleri vakti planladıklarını ve sınıflara göre örnek bir program oluşturduklarını bildirdi.

Bakan Selçuk, Twitter'dan koronavirüs önlemleri kapsamında, her kademedeki çocuk için uzaktan eğitim sürecinde evlerinde verimli zaman geçirmelerine yönelik yaptıkları planlamaları paylaştı.

EVDE NASIL ZAMAN GEÇİRİLİR? MEB PROGRAM YAPTI

Selçuk, şöyle dedi:

"Çocuklarımızın evde geçirdikleri vakti planladık ve sınıflara göre örnek bir program oluşturduk. Bu programı kullanabilir ya da kendi programınızı oluşturabilirsiniz. Mühim olan hazırladığınız plana sadık kalarak günü verimli kılmak için çabalamak.

Bakanlığın yaptığı planlamada, çocuklara yönelik sabah 08.00 itibarıyla uyanmaları, egzersizle güne başlamaları öneriliyor. Uzaktan eğitim çalışmalarına katılmaları, "göster kendini" etkinlikleri yapmaları, kitap okumaları, yazı atölyelerine katılmaları, teknoloji ve aile saati etkinlikleri düzenlemeleri gibi tavsiyeler yer alıyor.

30-03-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş