Arama sonuçları

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları'nın Akdeniz Bölge Finali sürüyor

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları'nın Akdeniz Bölge Finali sürüyor

Antalya'da Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca düzenlenen, "Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Akdeniz Bölge Finali" devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında düzenlenen yarışmaların Akdeniz bölge finali, Akdeniz Üniversitesi Bezm-i Alem Valide Sultan Öğrenci Yurdu Konferans salonunda gerçekleştiriliyor.

268 GENÇ KATILDI

Akdeniz Bölgesinde yer alan 8 ilden 268 gencin katıldığı bölge finallerinde, yarışmacılar şiir okuma, bilgi, ses ve tiyatro yarışması olmak üzere dört ayrı kategoride derece elde etmek için mücadele veriyor.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, düzenlenen yarışmaların öğrencilere fırsatlar sunduğunu ve örnek teşkil ettiğini belirtti. Gürhan, şöyle konuştu: "Gençlerimizin eğitim yaşamlarının yanında sanatsal yönlerini de ortaya çıkarmalarını önemsiyoruz. Amacımız şiir, bilgi, ses ve tiyatro alanında gençlerimizin yeteneklerini sergilemelerine imkan sağlamak. Bu genç yaşlarında özel bir ortamda yeteneklerini sergilemek onlar için güzel bir anı oluyor. Gün sonunda başarı elde eden gençlerimize ödül törenlerimizde madalyalarını veriyoruz. Yarışmalar coşkuyla takip ediliyor. Her yıl bir yenisine ışık tutuyoruz. Gençlerimizin gelecek vizyonlarına destek olmak adına her alanda olduğumuz gibi kültür ve sanat alanlarında da onları gururla izlemeye ve destek olmaya devam edeceğiz."

11-05-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş