Arama sonuçları

Gençlerin girişimcilik kapasitesini artıracak

Gençlerin girişimcilik kapasitesini artıracak

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (DAKA) bölgedeki gençlerin girişimcilik kapasitelerinin artırılması amacıyla düzenlediği Girişimcilik Kampı programı Hakkari'de başladı.

Gençlik Merkezi spor salonunda düzenlenen kampta gençlere girişimcilik, sosyal girişimcilik, küresel amaçlar, yenilikçi düşünme, yerel potansiyeli harekete geçirme ve etkili iş planı sunum teknikleri konularında eğitimler verildi.

Hakkari, Van, Bitlis ve Muş'taki gençlerin girişimcilik kapasitelerinin artırılması, yenilikçi düşünme becerilerinin geliştirilmesi, sosyal fayda odaklı faaliyetler tasarlamalarının sağlanması amacıyla düzenlenen program 3 gün sürecek.

"DÖRT İLDE GİRİŞİMCİLİK KAMPLARI YAPIYORUZ"

DAKA Beşeri Sermaye ve Girişimcilik Politikaları Birim Başkanı Mehmet Emin Çakay, gazetecilere, DAKA'nın Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın koordinasyonunda Bitlis, Hakkari, Muş ve Van illerinde projeleri koordine eden kurum olduğunu söyledi.

Bölgenin kalkınması için 2009'dan bu yana çalışmalar yürüttüklerini belirten Çakay, 4 ilde girişimcilik kampları yaptıklarını söyledi.

16-08-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş