Arama sonuçları

Gönüllü öğretmenler ihtiyaç sahibi 750 kişiye iftar yemeği dağıttı

Gönüllü öğretmenler ihtiyaç sahibi 750 kişiye iftar yemeği dağıttı

Bolu'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iftar çadırları kurulmayacağı için Bolu Valiliği ve Türk Kızılay tarafından belirlenen 750 kişinin evine her gün sıcak yemek ulaştırılacak.

Önceki yıllarda ramazan ayında çadır kurarak ihtiyaç sahiplerine iftar ve sahur yemeği veren Türk Kızılay, bu yıl iftar yemeklerini kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edecek.

ÖĞRETMENLER DAĞITACAK

Türk Kızılayın, çalışmalarına Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan öğretmenler de destek verecek.

Türk Kızılay Bolu Şubesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Bolu Turizm ve Otelcilik Lisesinin mutfağında hazırlanan sıcak yemekler, buradan teslim alınarak gönüllü öğretmenler aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Bolu'da yaşayan ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 750 kişinin ilk iftarlıkları, gönüllü öğretmenlere Bolu Valisi Ahmet Ümit tarafından teslim edildi.

"30 GÜN BOYUNCA 750 VATANDAŞIMIZA YEMEK PİŞECEK"

Vali Ümit, yemek dağıtımında görev yapan öğretmenlerle sohbet ettikten sonra yaptığı açıklamada, koronavirüs dolayısı ile normal ramazan faaliyetlerinin virüsle mücadele tedbirleri çerçevesinde yürütüldüğünü ifade etti.

13-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş