Arama sonuçları

Hayat müzikle aksın: İşte Venüs’ün sesi

Hayat müzikle aksın: İşte Venüs’ün sesi

Hayat müzikle aksın: İşte Venüs'ün sesi. Köksal Ekinci’den yüreklere dokunan bir parça daha. Hepimize iyi gelsin, hayat şarkılarla aksın.

Dijital platformlarda yayınladığı özgün kayıtlarla dikkat çeken Köksal Ekinci, elektronik tınılarla bezeli ‘Venüs’ adlı parçasını bugün dinleyiciyle buluşturdu.

DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

HAYAT MÜZİKLE AKSIN: İŞTE VENÜS'ÜN SESİ

Minimal house ve pop tınılarıyla bezeli parça, aslında soul ve funk türlerinin melezlenmesiyle oluşan ‘organik elektronik’e yakın. Hepsinden önemlisi, Venüs’ün kaydı da yayınlanma tarihi de tesadüf değil, aslında gökyüzünün bir eseri. Notalarla ruhsal denemeler yapan Köksal Ekinci, ‘Venüs’ün sesini’ dinleyerek bu kaydı ortaya çıkardı ve parça da yayınlanmak için Venüs’ün İkizler burcuna geçtiği bugünü tercih etti. 

Kalp çakrasının sembolü ve tüm mantralarından oluşan şarkının video klibinde, dinleyicileri bir de sürpriz bekliyor. Astrolojiyle ilgilenen sanatçı, video klipte doğum haritalarınızı harekete geçirecek bir görsele yer verdi. Şarkıyı dinlerken hem Venüs’e kulak verin hem de bırakın ‘kundalininiz’ coşsun.

Dijital platformlardaki ilk üçlemesi Yas, Belki ve Dünya’yı geçen yıl yayınlayan Köksal Ekinci, bu yıl da Sen Ben Oldun ve Veda adlı parçalarıyla dinleyiciyle buluşmuştu.

 

03-04-2020


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş