Arama sonuçları

İlk gün heyecanı: Sıranın altındaki öğrenci

İlk gün heyecanı: Sıranın altındaki öğrenci

Edirne'de İlköğretim Haftası dolayısıyla düzenlenen programa katılan Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, öğrenciler ve velilerle sohbet ederek geleneksel oyunlar oynayan çocukları izledi. Kırbıyık, gezdiği sınıflardaki öğrencilere başarı diledi, onlara hediye verdi.

SIRANIN ALTINDA BİR ÖĞRENCİ

Ziyaret ettiği sınıfta sıranın altına saklanan bir öğrenciyi gören Kırbıyık, öğrenciye, "Okulun ilk şakasını sen yapmış oldun" diyerek, öğrencinin heyecanını yenmesine yardımcı oldu.

Kırbıyık, gazetecilere yaptığı açıklamada, il genelinde 288 okulda 55 bin 417 öğrenci ve 5 bin 310 kişilik eğitimkadrosunun ders başı yaptığını söyledi. 

HEDEF NİTELİKLİ EĞİTİM

Kırbıyık, çocukların en iyi koşullarda en nitelikli eğitimi alması için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. Kırbıyık, Edirne'nin derslik başına düşen 19 öğrenci ile Türkiye ortalamasında gayet iyi bir noktada olduğunu dile getirdi.

Programa Belediye Başkanı Recep Gürkan, Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş, kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

12-09-2022


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş