Arama sonuçları

İmam hatip okulları öğretmenleri tecrübelerini paylaşacak

İmam hatip okulları öğretmenleri tecrübelerini paylaşacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, imam hatip okullarında görevli öğretmenler ile ve din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerine, özgün çalışmalarını meslektaşlarına yönelik mesleki gelişim eğitimlerinde kullanmaları için iş birliği yapma davetinde bulundu.

ÖĞRETMENLER TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAK

Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik özgün çalışmalar yaptıklarını anlattı. Yılmaz, şu bilgileri verdi:

"Eğitimin en önemli aktörü olan öğretmenlerimizin bilgi, birikim ve tecrübelerinden daha çok yararlanılması amacıyla yeni bir çalışma planlıyoruz. Bu kapsamda, önümüzdeki dönemde öğretmenlerimize yönelik çalışmalarda görev alarak örnek ve özgün çalışmalarını meslektaşlarıyla paylaşmak isteyen, mesleki bilgisi ve uygulamalarıyla, özgün proje ve çalışmalarıyla, öğretmenlik mesleğine adanmışlık duygusuyla, öğrencilerle etkili iletişim ve koordinasyon becerileriyle mesleğinde temayüz etmiş, öğretmenlik motivasyonu yüksek, heyecanı ve fedakarlıklarıyla öne çıkan, iş birliğine, yeniliklere ve gelişime açık gönüllü öğretmenlerimizden yararlanılmasını hedefliyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız 'Mesleki Gelişimde İşbirliği Öğretmen Bilgi Formu', Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Anket Modülünde (http://dogm.meb.gov.tr/anket/) erişime açıldı."

BAŞVURULAR 30 NİSAN'A KADAR

Yılmaz, ilgili modüle, Anadolu imam hatip liselerinde ve imam hatip ortaokullarında görev yapan bütün branşlardaki öğretmenler ile tüm eğitim kademelerinde görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi branşı öğretmenlerinin 30 Nisan'a kadar başvuru yapabileceğini bildirdi.

15-04-2021


Etiketler

Paylaşın arkadaşlarınızı da bilgilendirin

Paylaş